čtvrtek 9. srpna 2012

Ze starého nové




Nálezový stav:

Po opálení:


Dnes se pochlubím dalším kouskem, na jehož renovaci jsem nebyla sama. Tuto starou ošklivou stoličku jsem našla před více jak rokem. Nechala jsem jí na balkóně, několikrát už jsem jí chtěla vyhodit, až na jaře jsem si řekla, že jí nedřív zkusím opálit a uvidíme. Sedák byl hodně zničený, musela jsem ho vyhodit. Zbytek byl relativně v pohodě, jedná se o pevné kvalitní dřevo. Už jsem jí viděla u synka v pokojíčku jako noční stolek, ale kdyby to bylo jednobarevné, tak výsledek by byl fádní. Napadlo mě, že by mohla být na desce namalovaná silnice, že by 2 v 1? 
Desku i malbu si vzala nastarost má kamarádka Janička s přítelem Vojtou, tímto vám chci ještě jednou moc a moc poděkovat, je to opravdu nádherné, jste šikulky.
Ještě scháním pro sebe podobnou stoličku s úložným prostorem, ale zatím bezúspěšně. Dobrý tip - místo silnice by se na desku hodilo namalovat člověče nezlob se. 

Přeji krásný den. Eva

12 komentářů:

  1. Skvělá práce a úžasný nápad!

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, tak to je perfektní nápad ...

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy to je krásná renovace a musela udělat synkovi velkou radost.Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Supr nápad a krásná realizace:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, tak tomu říkám povedený upgrade :o)!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Evo, úžasný nápad :-)
    Je dobré vidět věci "jinýma" očima.
    MartinaK

    OdpovědětVymazat
  7. Evi, to muselo byť radosti, stolík je teraz parádne "vytuningovaný".

    OdpovědětVymazat
  8. Evi, nádherná stolička. Lucka

    OdpovědětVymazat
  9. Je skvělá, miluju tyhle starý stoličky. Poštěstilo se mi a mám jednu po babičce - nepřestává mě fascinovat, jak je po spoustě let pevnější a stabilnější než kvalitní moderní nábytek. Taky bych se dost divila, kdybys ji zrovna Ty vyhodila :-) Pa Sl.

    OdpovědětVymazat