čtvrtek 30. června 2011

Chalupářské utěrky



Udělala jsem si radost, ale přišla mi pouze na pár korun. Před časem jsem objevila tyto dvě krásné stuhy v bazaru za pár korun. Ještě jsem netušila, na co a kdy je použiji. Nápad se zrodil před pár dny. Stačilo kousek staré látky (je sepraná a dobře saje) a našít již zmiňovanou stuhu. Docílila jsem mého oblíbeného chalupářského stylu. Čistá linie.


Krásný den všem. Eva

středa 29. června 2011

Botanicus




















Asi není potřeba vám představovat firmu Botanicus . Mají úžasné výrobky, jejich krámky voní přírodou. V Ostré se nachází jejich historické centrum a zahrady. Kdo tam byl, tak ví, že zahrady jsou nádherné. Hodně řemesel, kde se můžou děti vydovádět. Vřele doporučuji.


Pár obrázků jsem stáhla pro vás právě z jejich stránek. Malá ochutnávka.


Krásný den. Eva

pondělí 27. června 2011

Růže na polštářku


Synek opět marodí, už mě to ani nepřekvapuje, tentokrát to je angína. Během 2 měsíců už má 3 x antibiotika. Snáží to dobře, je statečný. Snad to brzy celé skončí a do jesliček bude moc chodit pořád. Takže s antibiotiky nemůžeme na sluníčko, tak jsme doma a nudíme se a to dost.. Co jiného bych mohla dělat, že háčkovat. Růže jako symbol naděje.


Krásný den. Eva


Předloha:

sobota 25. června 2011

Dobová pohlednice


Stará dobrá dobová pohlednice, reklama na šicí stroje Singer.


Krásný den. Eva

úterý 21. června 2011

Modrý květ + návod


Modrý květ na přání. 


Přikládám předlohu. Podobnou jsem našla na netu, ale trošku jsem jí upravila. 


Přeji krásné úterý. Eva


Předloha:

neděle 19. června 2011

Vzdálená




 Háčkovaný květ. Našla jsem doma zbytek příze a zatímco synek spinkal, tak jsem háčkovala. Květ jsem doladila dřevěným knoflíkem. Teď celek působí přírodně. Starou drátěnou podložku mám z bazaru za dvacku. Vyčistila jsem jí kovovým kartáčem a původně jsem s myslela, že ji nastříkám bílou barvou, ale nechám ji tak, se svou přirozenou patinou.

Přeji pohodový zbytek neděle. Eva

neděle 12. června 2011

Držák na provázky


Tento nápad se mi zrodil v hlavě až po té, co jsem objevila krásný rovný kousek větve. Nožem jsem ořezala kůru a už jsem věděla, že mi bude tento "klacík" sloužit jako držák na provázky. Ještě stačilo přidělat na každou stranu zarážky a z kousku drátku udělat uchycení.


Přeji krásnou neděli všem. Eva

úterý 7. června 2011

Polštářek pro princeznu



Nedávno jsem vám zde ukazovala vyšívané dárky pro dvě kouzelné děti. Jenže polštářek je polštářek.. Tak mě maminka oněch děti poprosila, zda-li vytvořím i polštářek pro její princeznu. Využila jsem zbytku látky, motiv jsem zvolila velice jednoduchý.


Přeji krásný den. Eva

Předloha:

pátek 3. června 2011

Srdíčková štola



Jemná háčkovaná štola se srdíčky. 


Krásný den a užijte si báječný víkend. Eva