čtvrtek 13. května 2010

Vyšívaný koník


Občas objevím na jiných blozích zajímavé výšivky, ale bez předloh. Takto jsem to měla i s koníkem, naštěstí výšivka je jednoduchá, takže jsem si předlohu nakreslila. Ráda bych vám jí nabídla, ale je tam dost škrtů. Zarámové to ještě nemám, nějak docházejí rámečky..



Tyto mýdla jsem dostala od Ivy - http://jednoduchakrasa.blogspot.com/. Děkuji moc, jsou krásná, dáreček mi udělal velkou radost.


Přeji pohodový den. Eva

9 komentářů:

  1. Milá Evo, výšivka je moc pěkná, jsi velmi pracovitá! Mám velkou radost že nejsem sama - objevila jsem na jednom blogu háčkovaný polštář, který musím mít, popis měl, ale rozmazaný, tak jsem chvílema háčkovala u monitoru a počítala krátké a dlouhé sloupky...Ani se neptej, co moji blízcí na to...
    Ještě chci pochváli mýdlo, Iva je užásně šikovná, je překrásné!
    Krásný den, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Evi,
    teď chci pochválit já tebe, tvoje výšivky jsou vždy krásné a hlavně rychle udělané. Máš šikovné a hbité prsty. To já můžu sice výšivky hledat, ale to je tak asi vše.
    Hezký a nedeětivý den
    Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný koník! Hneď ma napadá niekoľko verzií farby rámčeka- ale počkám radšej na tvoje rozhodnutie, nech ťa neovplyvním:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky holky,

    děkuji za komentáře.

    Jestli máš Gabi zajímavý nápad, tak mi klidně řekni, tuto výšivku jsem viděla v dřevěném rámečku, tmavé staré dřevo. Přemýšlím však také o klasice - bílé.

    Krásný a pohodový víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Evi, tak jedna z možností, čo ma napadla, bol tiež tmavohnedý rámik, ale taký zostarnutý, s takou tou patinou, kde tá hnedá farba dreva ide do siva. Druhá alternatíva, je rámik vo farbe vyšívacej bavlnky, taký červenobordový a to by bol, teda aspoň pre mňa, taký mega vianočný symbol:) Ale tiež som uvažovala aj nad tvojou verziou - biela klasika.
    Teším sa však na tvoj výber, nezabudni uverejniť:))Príma víkendík Gabi

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Evi, krásný vyšívaný koník.. :o)) K.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Evi.Koník je krásný.Tak mně napadá,kdy to vlastně všechno stíháš.Pořád něco vyrábíš,háčkuješ,vyšíváš a k tomu máš malé dítě...

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky holky,

    děkuji moc za milé komentáře.

    Blani, je pravda, že mám malé mimčo, ale vše stíhám a mám hodně času, tak tvořím a to mé tvoření nezabere hodně času, když jde večer spinkat, tak mám čas a kutím.

    Gabi, díky za inspiraci, starý rámeček by na tuto výšivku byl parádní, jen ho někde sehnat, já prostě patinu neumím..

    Helí, je fakt, že jsem taky jednou něco dělala a přitom pořád koukala do monitoru, ale to pochopíme jenom my sami.

    Pohodový den. Eva

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Evi, moc krásný koníček, povedl se. Já jsem stejného vyšívala před vánocemi jako malou dekoraci na stůl. Myslím, že v rámečku bude kouzelný.
    Hezké dny přeje Jitka

    OdpovědětVymazat