ahojky Andrej, neliší. Jsou recepty, kde se povaří pomeranč i s dužinou, ale vzhledem k chemickému ošetření jsem ji raději sloupla a pak postup stejný jako s jiným ovocem. Eva
Evičko, dělala jsem mix pomeranče+citrony a je to něco skvělého . Inspiraci mi byl pořad HERBÁŘ. Holkám to tam uvařila mistryně světa ve vaření marmelád. Určitě někde v archivu TV se dá dohledat.(a nejlepší je tam právě ta kůra:-))♥ Iva
Tak pomerančový jsem ještě nedělala, ale lákalo by mě to ;-) Liší se postup nějak od džemů dělaných z tuzemského ovoce?
OdpovědětVymazatahojky Andrej,
OdpovědětVymazatneliší. Jsou recepty, kde se povaří pomeranč i s dužinou, ale vzhledem k chemickému ošetření jsem ji raději sloupla a pak postup stejný jako s jiným ovocem. Eva
Evičko, dělala jsem mix pomeranče+citrony a je to něco skvělého . Inspiraci mi byl pořad HERBÁŘ. Holkám to tam uvařila mistryně světa ve vaření marmelád. Určitě někde v archivu TV se dá dohledat.(a nejlepší je tam právě ta kůra:-))♥ Iva
OdpovědětVymazatVypada naramne a lakave! M.
OdpovědětVymazatTato kombinace vypadá lákavě, také o podobné už delší dobu přemýšlím. Jen ta realizace.... :-) L.
OdpovědětVymazat