pátek 26. března 2010

Kapsář na kbelík


Tento "střih" jsem viděla v pořadu Chalupa je hra, kde Soňa Malinová vytvářela tento kapsář. Vypadalo to velmi jednoduše, tak jsem to zkusila. Kapsář je jeden z dalších dárků pro mou starší sestru, za kterou se chystáme na návštěvu. Mají zahrádku, tak určitě využijí.



Potřebuji látku, kbelík, šikmý proužek a papír. Papír zohýbám okolo okrajů a poté vystřihnu, žádné měření.


Druhou látku ustřihnu kratší a po stranách delší. Našiji šikmý proužek, jako poslední našiji horní část, kde nechám přesahy, které se pak zavážou na rukojeť.


Použila jsem pevnější a tmavší látku, výsledek mě samotnou překvapil. Nemám pořádné zkušenosti se šitím, jsem spíše začátečnice.


Krásný zbytek neděle. Eva

7 komentářů:

  1. Milá Evo, kapsář nemá chybu a s tou tvou zkušeností nevím, nevím, moc to nevypadá, ba právě naopak. Hezký zbytek dne. Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci být taky Tvoje sestráááá a dostávat takové krásné dárečky :o))
    Opět Evičko jenom zírám - super!!! Je pravda, že Iva Lukšová má v pořadu Bydlení je hra samé skvělé nápady, tento jsem zrovna neviděla, tak moc děkuji za ispiro :o)
    Hezký večer, Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Děvčata, kapsář vytvořila výborná výtvarnice a švadlenka Soňa Malinová. Mrkněte na její blog. Hezký večer, Marianna

    OdpovědětVymazat
  4. Evi,teda také mně to hodně překvapilo...od paní Lukšové výborný nápad a uvidíme jaká bude zkušenost s používáním.Příjemný víkend Mokopa

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky holky,

    díky za komentáře.

    Děkuji Marianně, která mě opravila, špatně jsem napsala jméno, kapsář vytvořila Soňa Malinová, nikoliv Iva Lukšová, jak jsem napsala. Již opraveno. Díky.

    Krásný den. Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky Evičko, jůůůůů to je moc krásný kapsář, skvělý nápad, Soňa je jednička, mám moc ráda její přeměny. A Ty jsi šikulka-švadlenka!!!

    Pěkný víkend. Šárka

    OdpovědětVymazat
  7. Teda co článek, to krásná inspirace. Vyšívat ani háčkovat sice neumím, ale i tak je to jeden z mých oblíbených blogů :o)

    OdpovědětVymazat