sobota 27. března 2010

Bryndáček pro syna



Taková dnešní rychlovka, syn spinkal a já mu mezi tím vyšila bryndáček. Mám ráda výšivky, co jsou rychlé a jednoduché. 


Krásnou sobotu. Eva

Doplňuji, že jsem si vystříhla tvar bryndáčku na flanel, poté jsem vystříhla půlměsíc (který tvoří kapsu) z kanavy, vyšila obrázek. Pak jsem si vystříhla ten samý půlměsíc z flanelu, aby kapsa byla pevná a vše jsem šikmým proužkem obšila.

6 komentářů:

  1. Milá Evo, bryndáček jsi krásně vyšila, jak bude vypadat po prvním jídle? To tam budeš mít možná další výšivky. Hezký víkend. Iva

    OdpovědětVymazat
  2. týýjo, krásný! to jsi vyšila přímo na bryndáček nebo vyšila a našila na něj? .... hned bych se taky do nějakého pustila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Ivo a Gralińko,

    zatím jsem bryndáček nevyzkoušela, na mrkvičku ho asi nepoužiji, možná ho schovám jako památku, uvidíme, vzhledem k tomu, že je dobré prát takovéto věci na hodně stupňů, tak by asi nevydržel.

    Krásný den. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Evi, super .. krásná výšivka i zpracování bryndáčku..:o)).. ale také přemýšlím, jestli se pak vypere .. leda na ten půlměsíc s výšivkou našít nějakou omyvtelnou, průhlednou látku .. akorát, že asi nic takovýho neexistuje :o)) krásný den. K

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Evi!
    Krásný bryndáček!A ten jsi jen vyšila nebo ušila a pak vyšila?Že tam má tu látku na vyšívání křížkem?Bryndáček bych na obdarovaném určitě vyfotila(bude mu slušet!!),používání bych omezila na slavnostnější příležitosti a na světlé pokrmy:)).
    Mě se moc líbí,jak Ti tu téměř každý den přibyde něco nového,krásného!
    Hezký zbytek víkendu
    Míša Z.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky Katie a Míšo,

    díky za komentáře.

    Katie, právě toho se bojím, toho vyprání, bílá je prostě bílá, ale není ideální pro děti.

    Míšo, ušila jsem ho celý. Bílá látka je flanel, pak jsem ustříhla půlměsíc z kanavy a ten samý z flanelu, který jsem přišila za kanavu, aby kapsa byla pevnější. Poté jsem vše obšila šikmým proužkem.

    Bryndáček jsem schovala na památku.

    Krásný zbytek neděle. Eva

    OdpovědětVymazat