neděle 30. října 2011

Nákrčníky




Háčkuji pořád, ale nějak nemám čas na nafocení. Nákrčníky jsem viděla prvně na fleru a hned jsem věděla, co budu háčkovat. Modrý byl můj první, háčkovaný z vlny Gerlach, hodně teplá, nákrčník budu nosit až bude min - 5°. Pak jsem vzala do ruky zelenou barvičku a háčkovala hodně široký a dlouhý nákrčník, když už jsem ho měla uháčkovaného, tak jsem zjistila, že to není ono, tak jsem ho celý vypárala a z vlny háčkuji pléd. No a pak jsem si řekla, že nemám nákrčník na teď, tak jsem sáhla po vlně Lada luxus a vznikl další nákrčník. Zvolila jsem jednoduchý motiv.


Přeji krásný den všem. Eva

12 komentářů:

  1. Evičko krása moc chválím-já bych také háčkovala ale naše malinká je zrovna ve věku kdy se to bohužel nedá :-)máme osm měsíců a už skoro chodíme,takže jen tiše závidím!Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Evi, oba dva jsou krásné. Výborný nápad i provedení.
    Hezký večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné, nákrčníky mám moooc ráda :-).
    Krásný den, Pavla

    OdpovědětVymazat
  4. Evi, to krása, a jak budou hřát. Kdo je připraven, toho ani mráz a zima nepřekvapí. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Evi!!!!
    Tak z Gerlachu jsem vloni uháčkovala deku,takže mám představu,jak teploučký bude.No ale v zimě,kterou letos předpovídají ho jistě užiješ!
    No a nákrčníčky jsou moc prima nápad!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Evi, ty budou hřát :o)
    Moc se Ti totiž povedly. Jsou dokonalé i barvičkou. Moc se mi líbí. Brala bych je všemi deseti :o)) Já mám rozdělané dvě šálky pro dcerky, tak jsem zvědavá kdy je dodělám. No, musím do vánoc pod stromeček...
    Přeji hezký celý týden, zdravím Soňa

    OdpovědětVymazat
  7. Evi, nakrcniky jsou krasne a prakticke! Hezky tyden preje monika.

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Eva,
    aj ja som mala v hlave nákrčníky, ale nejako neostáva čas na výrobu.. Tvoje sú krásne, a určite teplučké :)Krásne sviatky prajem..

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné nákrčníky. Také jsem viděla na fleru a také jsem se do jednoho vrhla,ale tak rychlá tedy nejsem.Tak ať tě moc hřejí a chrání před zimní fujavicí. Pěkný den ,Eva.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Evi, vnučka mne prosí, aby jí uháčkovala nákrčník, ale aby si ho mohla dávat i na hlavu.Mohla by jsi mi poradit jak ho mám udělat široký a dlouhý? Děkuji Ti. Luďka soboroval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám jeden, obyčejný černý a nosím ho už teď :) Je moc fajn, netáhne mi na krk a zároveň není na krk tak uplý, nesnáším totiž klasické utažené šály, mám pak pocit, že se dusím :)

    OdpovědětVymazat