sobota 5. dubna 2014

S přírodou spjatá






Bez přírody neumím žít, bez kytek už vůbec. Musím něco sázet, přesazovat a domů si nosit všelijaké dary přírody.. Horní fotka - netřesky. Před rokem to vypadalo, že mi zajdou a teď na jaře začaly krásně růst a postupně se spojují dohromady a tvoří tak zajímavou barevnou kombinaci.

Při sázení také potřebuji sázecí kolík. Do teď jsem používala svůj prst, jak jinak.. Chtěla jsem něco čistě přírodního, na webu jsem objevila svou představu, ale dávat za kus klacku tolik? To opravdu ne. No a při procházce jsem našla kus větve od třešně. Pustila jsem se do díla s mým staronovým nožem kupovaným v bazaru (předtím se ho musela pořádně nabrousit). A teď se můžu pustit do přesezování.

Krásnou sobotu. Eva


7 komentářů:

  1. Krásně osázené.... a ten přírodní kolík je supr!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Evi, hezky to píšeš!!Ani já nemohu být bez přírody a bez květin a stále se ta láska k nim zvětšuje!!Kolík je bezvadný!!Jsi šikulka! ahoj. Elli

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju netřesky, tyhle jsou opravdu výstavní.

    OdpovědětVymazat
  4. ten kolík je úúžasnýý. A netřesky se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kytičky ve smaltovaných hrnečkách vypadají nádherně!!

    OdpovědětVymazat
  6. Netřesky vypadají zajímavě, také si to bez kytiček neumím představit. ;-) Tvůj kolík je opravdu originální. ;-) Ještě musím pochválit zrenovovaný stoleček, krásný kousek. Jsi šikula. Měj se hezky. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Netřesky miluji, máš je nádherné!

    OdpovědětVymazat