pátek 27. května 2011

Na okně







Dnes se chlubím cizím peřím. Tyto nádherné staré dečky jsem kupovala na Aukru. Ne najednou, ale postupně, prodejce karelsvec má tak úžasnou nabídku starých deček, ubrusů a záclon, že nemohu často odolat. Musím říct, že zboží je krásné a bez vad. Takto nádherně háčkovat neumím, ale věřím, že se to snad naučím.


Svícen jsem objevila v bazaru, byl zaprášený a válel se v hromadě zbytečností v krabici. Nemohla jsem ho tam nechat.. Smaltový svícen jsem omyla a už mi dělá radost na poličce. Jenom nějak došly svíčky, no jo, zase prostě musím do Ikey.


Přeji krásnou sobotu. Eva

11 komentářů:

  1. Evičko, jsou krásné, úžasně nafocené! Moc se mi líbí ten krémový běhoun s kolečky, jen bych si dovolila polemizovat - myslím, že háčkuješ dokonale!
    Svícen je úžasný, taky umíš najít v hromadě krámů poklad :o) A Ikea, tam vždycky něco nutně potřebuju :o)
    Krásnou sobotu, moc tě zdravím! Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, to je nádhera. A Ty háčkuješ naprosto krásně, precizně!! Co se týče srdíčka na Fleru - myslela jsem, že dávám vysoké ceny, protože se zatím nic neprodalo. A nebo jsem jenom příliš netrpělivá.

    OdpovědětVymazat
  3. Evi, tak to je teda nádhera ... ale vždyť ty háčkuješ naprosto dokonale ... svícen je taky super ... a Ikea tam vždy taky něco potřebuji, ale ach jo já ji mám přes 100 km daleko ... proč je Brno tááááák daleko ach jo ... pěknou sobotu, ale u nás děsně prší ... Denisa

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Evi, dečky jsou krásné, ale myslím, že Tvoje výrobky jsou také nádherné.
    Hezký víkend
    Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Evi!!!!
    Dečky jsou nádherné a podle velikosti musely být i dost pracné.
    No a svícínek je úžasný.
    Posílám pozdrav s přáním příjemně stráveného víkendu!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Beautiful kandellight! love the nice tableware!!
    Happy weekend
    Yolanda

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Evi, dečky jsou nádherné, také v poslední době koukám často na aukro, na dečky (potřebuji na chalupu) a na tohoto prodejce jsem též narazila. Snad se mi podaří nějakou podobnou nádheru někdy koupit.

    OdpovědětVymazat
  8. Evi, dečky jsou krásné a svícen je parádní úlovek. Líbí se mi jeho patina.

    OdpovědětVymazat
  9. Evi, to znám. Občas se v bazarech i starožitnictvích někde v koutě válí pravé poklady. Jen mistrovské oko je dokáže zahlédnout - takže gratuluju k oku i ke krásnému svícnu! Příjemný nedělní večer přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. EVIČKO,
    JSOU NÁDHERNÉ PROSTĚ ÚŽASNÉ NEJEN DEČKY,ALE TAKÉ FOTEČKY A TEN SMALTOVÝ SVÍCEN TAK TEN JE ÚŽASNÝ. JÁ CHCI TAKY NĚJAKÝ BAZAR NEBO BLEŠÁK U NÁS NIC TAKOVÉHO NENÍ.TOLIK ŠKODY.
    PŘEJI KRÁSNÉ A POHODOVÉ DNY ADÉLA.

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné kousky! Taky mám ráda takové nostalgické krajky... A svícen mám shodou okolností skoro stejný, pro změnu z Aukra. Kam jsem ho jen schovala? :) Krásný večer! Mariana

    OdpovědětVymazat