čtvrtek 18. listopadu 2010

Vánoční ozdoby za pár korun



Tyto ozdobičky jsem si včera koupila v Kik, 5 ks/29,--Kč. Ještě tam měli motiv sobíka. Je to nějaké slaboučké dřevo a vypadají krásně. Hned jsem je použila na adventní svícen, který jsem vám již ukazovala, z něho akorát opadalo jehličí, tak jsem zvolila umělé, oštípala jsem cca 30 cm girlandy.. Teď vydrží i přes vánoce. Postupně začínám dekorovat, nechci to naráz vyndat z krabic a rozházet to bezmyšlenkovitě po bytě.


Krásný den a užijte si víkend. Eva

13 komentářů:

  1. Nice! love the red and white!
    happy weekend
    Yolanda

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, ty ozdůbky jsou fakt kouzelné, díky za tip!
    Krásný pátek, Pavlína.

    OdpovědětVymazat
  3. Evi, to je super tip! Ozdobičky vypadají bezvadně. Mě by se líbili i ti sobíci :o) Dneska se jdu podívat do Möbelixu, který mám hned vedle práce, tak jsem zvědavá, co pořídím.

    OdpovědětVymazat
  4. Evi, krásně jste nakoupila !!!!! i mě by se líbily takové ozdůbky, ale mám to trochu z ruky...škoda :-( ...Vám přeji klidnou a krásnou předvánoční i vánoční dobu...Radka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Evi,vcera u nas prvne snezilo a ja se uz nemuzu dockat az zacnu z vyzdobou domu. Cekam jen az se kalendar prehoupne na prosinec a pak se do toho pustim. Krasne ozdoby, cervenobila je pro mne takova vanocni klasika a moc se mi libi. Preji krasny vikend,pa, Monika.

    OdpovědětVymazat
  6. Evi nakoupila si báječně, a to jehličí - smrk doma opravdu nevydrží, většinou ho nahrazuji větvičkami tisu, ten dlouho neopadává, ale jako základ mám, stejně jako ty umělou větev :o)
    Moc zdravím helena

    OdpovědětVymazat
  7. Evi super nápad, moc se mi líbí ráda bych ty sobíky, ale momentálně se do obchodu nedostanu tak se těšim až je uvidim u někoho z vás:))
    hezký večer Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné...
    Pěkný večer, Pavla.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Evi!!!
    Nakoupila jsi hezky.Já mám z KIK nějakou dobu doma brusličky-zatím jen přemýšlím,kde je uplatním.Zatím jsem ještě vánočně zdobit nezačala,ale už se k tomu i u nás pomaličku schyluje.Posílám pozdrav a přeju krásnou sobotu.Blanka

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za tip, ozdůbky jsou skoro zadarmo.
    A moc pěkné.
    Zdravím
    Radka

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne sú a za dobrú cenu :), ... ale u nás už neboli :(
    Pekný večer, Jana

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne si si vybrala

    mňa tam nadchli ešte korčulky a krídla, a zase som nevidela červené stromčeky
    ako vždy v jednoduchosti je krása

    prajem peknú nedeľu

    OdpovědětVymazat