pátek 12. února 2010

Dekorace za pár kaček

 


Dekorace z bazaru, kolíčky za 5,--Kč a razítka kolem 15,--Kč. Jenom netuším, jaký typ barvy použít na razítka, nemám s tím zkušenost, pokud někdo zná a ví, prosím, napište.

7 komentářů:

  1. Evi, nádherné kousky!!!! Taky bych moc chtěla mít poblíž takový bazárek, u nás nic pěkného nemají. Razítka jsou bombovní!!! Brala bych je okamžitě:))) a ještě ta super cena. S barvou neporadím, já zatím razítkovala s "pěnovým", co mi vyráběla kamarádka a použila jsem barvu na textil. V e-shopech myslím mají barvy na razítka. Až vyzkoušíš, prosím, udělej nám zvědavým repotráž. Díky.
    Hezký den. Šárka

    P.S. krásný ubrousek s kraječkou!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Evi ta razitka jsou opravdu super,na co se asi puvodne pouzivala?

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Moniko,

    netuším, jak a na co se používala. Také mě dnes napadlo, že to nemusí být nutně razítka, ale třeba "vytlačovátka" do nějaké hmoty, dnes třeba do fima (s fimem jsem ještě nepracovala). Je to trošku záhada..

    Krásný den. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den!
    S dovolením budu reagovat.Dnes jsem na Aukru objevila podobná razítka(jiné vzory).A bylo nich napsáno,že to jsou razítka na vyšívání.Asi,jak se dříve vyšívalo plným stehem,atp.Tak se asi ušil ubrus,kolem dokola se natiskl vzor a vyšívalo se.Čím se tisklo tam nebylo.Ale jsou krásné,líbí se mi.Stejně,jako celý blog Hortenzie.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Míšo,

    předem děkuji za kompliment, jsem ráda, že se blog líbí. Mrkla jsem na Aukro a máte pravdu, paní tam nabízí hned tři razítka. Jak jste psala, že se to používalo na vyšívání, tak to je zatím nejrealističtější. Stejně by mě zajímalo, čím to barvili.

    Krásný den. Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, vyřešena. Šárka - Sar si jedno razítko též pořídila, tak uvidíme brzo nějaký krásný výtvor, já totiž nemám žádnou inspiraci a nic mě nenapadá. Eva

    OdpovědětVymazat