úterý 29. dubna 2014

Šály a zase šály..



Příprava zboží na květnový jarmark. Různé barvičky. 

Krásný den. Eva


sobota 26. dubna 2014

Med z pampelišek



Už po několikáté vyzkoušený med z pampelišek. Výborný do čaje. V misce za dvacku čočka, která dělala radost na velikonoce místo osení.

Krásný den. Eva


čtvrtek 24. dubna 2014

Látky od Šárky




Překrásné látky od Šárky - http://www.sar-latky.cz/. Láska na první pohled - jemná zelená s ornamenty. Mám v plánu si ušít tašku na léto a tato látka je přesně ta, kterou jsem potřebovala.

Pro focení jsem odkryla ubrus ze stolu a zase mi to připomnělo, že bych ho měla už konečně obrousit. 

Krásný den. Eva


úterý 15. dubna 2014



Před pár dny jsem slyšela zajímavý citát:

Kdo chce, najde tisíc způsobů,

kdo nechce, najde tisíc důvodu.


Krásný den.Eva

neděle 13. dubna 2014

Kolébka


Předtím:



Ráda si hraji. Natřená kolébka z bazaru. Vždyť i medvídek potřebuje někde spinkat.. a kanafasové povlečení pro krásné sny.

Krásnou neděli. Eva


sobota 5. dubna 2014

S přírodou spjatá






Bez přírody neumím žít, bez kytek už vůbec. Musím něco sázet, přesazovat a domů si nosit všelijaké dary přírody.. Horní fotka - netřesky. Před rokem to vypadalo, že mi zajdou a teď na jaře začaly krásně růst a postupně se spojují dohromady a tvoří tak zajímavou barevnou kombinaci.

Při sázení také potřebuji sázecí kolík. Do teď jsem používala svůj prst, jak jinak.. Chtěla jsem něco čistě přírodního, na webu jsem objevila svou představu, ale dávat za kus klacku tolik? To opravdu ne. No a při procházce jsem našla kus větve od třešně. Pustila jsem se do díla s mým staronovým nožem kupovaným v bazaru (předtím se ho musela pořádně nabrousit). A teď se můžu pustit do přesezování.

Krásnou sobotu. Eva