neděle 28. února 2010

Předlohy na vyšívání - abeceda


 

  

  

 

Něco málo předloh abecedy na vyšívání. Určitě se někomu budou hodit, mě osobně ano.

Krásný den a super zbytek neděle. Eva

sobota 27. února 2010

Dekorace za pár kaček II.

 

Dekorace za pár kaček. Stačí pořadače na šanony (já kupovala v Ikee), dobrou fotečku a samolepící papír. Obrázek jsem vytiskla a nastříhala na 4 proužky, které jsem nalepila na pořadače.

Krásný den. Eva

úterý 23. února 2010

Háčkovaná baňka a kytičky

 
 Pomalu se připravuji na velikonoce, uháčkovala jsem si baňky, někde jsem to viděla a moc se mi to líbilo, jenom místo té mašličky tam bylo posazené malé kuřátko.  Posílám také sken, který je původně na háčkované vajíčko, ale když jsem to háčkovala, tak mi to nějak nevycházelo, tak jsem zůstala u baňěk. Bandasku jsem kupovala nedávno v bazaru, je jak nová, původně jsem přemýšlela že si jí nechám do kuchyně na vařečky, ale zůstane asi jako váza na luční kvítí. Líbí se mi i jak jsem zafixovala víčko, teď to vypadá kompletní. Jo, bandaska stála jenom 80,--Kč.


 

  

  



Velikonoce ještě nejsou, tak jsem si uháčkovala malé kytičky na větývky. Vzor jsem si vzala z uháčkovaných vloček, akorát jsem je nedoháčkovala do konce.

 

  

  

  





čtvrtek 18. února 2010

Kolíčkovník nebo kapsář?

 

  

Včera jsem měla volnější den (syn 8 měs. byl hodný) a tak jsem si udělala radost a ušila si kolíčkovník, může se i použít i jako kapsář do skříně. Původně jsem chtěla krajku uháčkovat, ale našla jsem doma kousek této krásné staré krajky, tak jsem jí využila. I látka je ze starého povlečení. Eva


Předlohy krajek na háčkování

 


Všimla jsem si, že na dosti blozích se háčkuje. I já sama občas něco malého uháčkuji. Naposledy jsem sháněla vzor na krajku a objevila jsem v časopise. Chci se s vámi o tyto předlohy podělit a tak posílám sken. 

Krásný den všem. Eva

neděle 14. února 2010

Háčky na klíče s výšivkou

 
  

Háčky na klíče s výšivkou klíčů, použila jsem pouze 3 tony barev - Perlovka. Rámeček jsem kupovala původně na decoupage, ale tuto techniku jsem zkusila pouze jednou a dopadla špatně. 

Pro ty, kteří chtějí vyšít to samé, dávám sken předlohy z časopisu. Pokud ho použijete, budu velice ráda, když mi pošlete své fotografie s výtvory.


pátek 12. února 2010

Dekorace za pár kaček

 


Dekorace z bazaru, kolíčky za 5,--Kč a razítka kolem 15,--Kč. Jenom netuším, jaký typ barvy použít na razítka, nemám s tím zkušenost, pokud někdo zná a ví, prosím, napište.

středa 10. února 2010

Jezulátko

 
  

Vyšívané jezulátko. Vánoce sice skončili, ale mě přijde, že tento motiv může být celoroční.

pondělí 8. února 2010

Vyšívané srdíčko s ptáčky

Vyšívané srdíčko s ptáčky. Už jsou dvě, kompletní srdíčka s ptáčky. Trošku jara do bytu..

pátek 5. února 2010

Háčkovaná záclonka do kuchyně

Háčkovaná záclona do naší nové kuchyně, tedy ještě sháníme byt, podle všeho to bude panelák, tak těch kytiček bude daleko více..

čtvrtek 4. února 2010

úterý 2. února 2010